Oletko sinä meidän uusi varhaiskasvatuksen opettaja?

29.03.2021

Meillä on luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkoti, ja meillä on varhaiskasvatuksen opettajalle töitä. Hoidamme asiat työnantajana hyvin ja toimimme reilusti. Olemme ylpeitä varhaiskasvatuksen laadusta päiväkodissamme. Haemme tekijää, sillä varhaiskasvatuksen opettajan vastuulle kuuluvat päiväkodin kaikkien eri-ikäisten lasten laadukkaan varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelu sekä pedagoginen toteutus ja arviointi yhdessä lastenhoitajien kanssa. Helpolla meillä ei pääse, mutta innostuneen ja ahkeran työtiimin kanssa hommat hoituvat, ja työ on merkityksellistä ihan joka päivä.Lastenhoitajamme sanoin:

"Pomppis on työnteon arvoinen paikka."

Meidän päiväkodin arjessa korostuvat joustavuus, myös työnantajan puolelta, muuntautumiskyky, vapaus toimia, sillä valmista muottia ei ole, lapsilähtöisyys ja laadukkaat ja monipuoliset välineet. Vapaassa käytössä on liikuntasali liikuntavälineineen, aidattu leikkialue, urheilu-/luistelukenttä, puutarha ja seikkailumetsä sekä talvisin hiihtomahdollisuus.

"On huippua, kun pihapiirissä on nuotiopaikka ja metsäpöytä penkkeineen. Retkikohteita on kävelymatkan päässä monia, mm. erilaisia maatiloja ja järvenranta.", kertoo lastenhoitajamme.

Pomppiksen toimintaan kannattaa tutustua Facebookissa https://www.facebook.com/lastenpomppis/ ja Instagramissa. Valitun on esitettävä selvitys terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.Tule mukaan osaavaan joukkoomme! Pomppikseen hurauttaa Tampereen suunnaltakin kätevästi.

Jos olet hakenut meille aikaisemmin, hae uudestaan. Paikka täytettiin viimeksi ilman sinua, mutta nyt on tilanne toinen. Meillä voit hyödyntää vahvuuksiasi ja kehittää toimintatapoja. Saat luonnon hyvinvointivaikutukset ja liikuntaa työpäiväsi aikana. Pääset mukaan maaseudun elämään.

Odotamme yhteydenottoasi,

Jumesniemen Lysti ry:n hallitus